Vakantiehuis bij Kruger Park: Kruger Nationaal Park Noorden van Kruger Park.

Het noorden van Kruger Nationaal Park

De uitbreiding van Kruger Nationaal Park.

Onlangs heeft het Kruger Nationaal Park haar meest noordelijk gelegen toegang tot het park de Pafuri gate - gemoderniseerd. Ook de ingang bij Phalabora werd aan het grotere aanbod aan bezoekers aangepast. Het is nu mogelijk om, zonder menselijke tussenkomst, met de Wildcard het Kruger Park binnen te komen.

Bespaar op de toegangsprijzen voor de Zuid-Afrikaanse Nationale parken en schaf de Wildcard aan. De Wildcard moet bij receptie worden getoond, samen met het paspoort en het kenteken van de auto. De Wildcard is voor 1 jaar geldig. Je kunt ook een familycard (een kaart voor gezinnen) kopen. Koop het bij de receptie in een van de kampen.

Het Park maakt onderdeel uit van het Great Limpopo Transfrontier Park. Het Great Limpopo Transfrontier Park zal een aantal bestaande parken samenvoegen, waaronder Kruger National Park in Zuid-Afrika en het Limpopo National Park in Mozambique. Na de opening van het Great Limpopo Transfrontier Park, kunnen toeristen op twee plaatsen de grens tussen Zuid-Afrika en Mozambique oversteken. De gebied van deze 3 landen, Zuid-Afrika, Mozambique en Zimbabwe, samen heeft de totale oppervlakte van 35.000 km2. In de toekomst zal dit verder uitbreiden tot 100.000 km2. In 1994 werd de westelijke grens met Mozambique uitgebreid met nog eens 2.000 km2.

Ververs de pagina ook eens met F5, er komen dan steeds andere foto's op de pagina, leuk!