Vakantiehuis bij Kruger Park Mhofu, het vakantiehuis

Mhofu, het vakantiehuis in Zuid-Afrika

Mhofu is een intiem en gezellig Zuid-Afrikaans self-catering vakantie-bush-huis.

Wij, Ivo & Wilma Lauteslager, vinden het belangrijk dat ons huis het bush-gevoel uitstraalt. Mhofu is geen modern huis met een aantal Afrikaanse accenten. Een Zuid-Afrikaans boshuis, zo is Mhofu. Er is een living en een eethoek voor als het buiten koud is. Er staan houten beelden en er hangt Afrikaanse kunst.

Er is geen TV-aansluiting met de Nederlanse TV-zenders. Wel kun je een dvd (ook voor de kids is er voldoende) of je eigen video-opnames bekijken. Er is geen (afwas)wasmachine aanwezig. Wij gaan voor de natuur en rust en laten de stress, drukte en Nederland achter ons als we in Mhofu zijn. Onze huurders ervaren ons vakantiehuis als zeer compleet en gezellig. Mhofu voldoet aan de verwachting van onze gasten.Mhofu is zoals een bush-woning in Marloth Park moet zijn. De tuin is oorspronkelijk, er zijn enkel inheemse bomen en struiken. De wilde dieren genieten van de heerlijke bladeren, het gras en vruchten in onze tuin.

Uniek voor Mhofu en Marloth Park; gezuiverd drinkwater uit de kraan! Alle vertrekken zijn voorzien van airconditioning. Sommige vakantiehuizen hebben geen airco, maar dit is echt een must in dit warme deel van Zuid-Afrika!


Vakantiehuis Mhofu staat op een unieke plek. 200 meter van de rivier de Krokodil, die Kruger Park en Marloth Park scheidt. Een zitbank van ons staat op de oever van de rivier zodat je de Big 5 kan zien drinken.

Realiseer je als je een vakantiehuis huurt in Marloth Park, dat het dorp in twee delen, is gescheiden door de Olifantrijlaan. Mhofu ligt heel dichtbij het Krugerpark en de rivier. De huizen aan de andere kant van de Olifantrijlaan (Lionspruit-kant) liggen ver van het rivier die grenst aan het Krugerpark. Je kan er niet naar toe lopen. En de geluiden van de rivier en Kruger krijg je niet mee aan die kant. Daarom is de ligging zo bijzonder van ons huis!

Terwijl de schemer valt hoor je nijlpaard, buffel, olifanten, leeuwen en hyena. En vele andere dieren drinken aan de overkant van Marloth Park uit de rivier. Unieke beelden om nooit te vergeten. Een paradijs voor vogelaars! Zoals: hornbill, wever, bonte ijsvogel, reuze ijsvogel, hamerkop, go-away bird (grey loerie), tiptol, spechten en meer.
2004 - 2022 MHOFU   Wet bescherming persoonsgegevens & Copyright