Vakantiehuis bij Kruger Park Mhofu, het vakantiehuis Indeling

De indeling van Mhofu

Ons Zuid-Afrikaanse plot / landgoed, heeft een oppervlakte van totaal 1980 m2. Ons huis is beschikbaar voor 5 personen. Tegen een extra betaling kan er een 6e persoon verblijven. Het huis heeft 3 slaapkamers waarvan twee 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer en toilet op de benedenverdieping. Deze slaapkamers hebben veel privacy. Op de open loft bevinden zich de andere bedden. Voor de 6e slaapplaats berekenen we €30 extra (ongeacht het aantal nachten).

Ons vrijstaande, in Zuid-Afrikaanse stijl gebouwd en ingericht vakantiehuis heeft een traditioneel rieten grasdak (en is in elke kamer zichtbaar, wel 6 meter hoog). Een grasdak; koel in de zomer, warm in de winter. Dus geen warm pannendak zoals sommige vakantiehuizen hebben.

Het rieten dak is nodig in deze warme streek van Zuid-Afrika. Je wilt toch koel slapen? Daarnaast heeft ons vakantiehuis airconditioning & plafondventilatoren in de slaapkamers, de living, veranda en balkon. Je kan dus zelf kiezen welke koelte het beste bij je past, niet geheel onbelangrijk vinden wij. De ramen met horren kunnen uiteraard ook open, maar pas op voor de slimme apen. In de Zuid-Afrikaanse winter kun je de aircon omzetten naar warmte.

In Mhofu is een waterzuiverings - installatiesysteem. Altijd schoon en veilig drinkwater (water kopen is niet dus nodig). Daarnaast is er een watertank van 2500 lt aanwezig met een pomp naar het woonhuis. Altijd water! Geen overbodige luxe in Marloth Park. Nog een reden om Mhofu te huren.

In vakantiehuis Mhofu staat een Smart-TV en je kunt een mobiele telefoon streamen.Dit geldt ook voor de radio/cd-speler, streamen via bluetooth.

Ons bushhuis Mhofu is beveiligd met een alarmsysteem en wordt 24 uur per etmaal gemonitord door Field Security, het grootste beveiligingsbedrijf in Marloth Park. De oprit naar de carport is geschikt voor 2 personenauto's.