Vakantiehuis bij Kruger Park Mhofu, het vakantiehuis Game-safari-drive & bushwalk

Ervaar een gamedrive of een bushwalk

Gamedrive
Voor alle huurders van Vakantiehuis Mhofu is het mogelijk om, voor een speciale prijs, een gamedrive te maken. Zij zijn de onbetwiste marktleider in het aanbieden van innovatieve / spannende gamedrive safari's in het Kruger National Park vanuit Marloth Park. Je wordt @ Mhofu opgehaald (ca. 5.30 uur) en teruggebracht (16.00 uur).

Ongeƫvenaard wildlife bekijken vergezeld door de gekwalificeerde FGASA (Field Guide Association of South Africa) veldgids/game-ranger Sandra, Kobus, Steven, Becky, William of Reinhard in een Open Safari voertuig. Het kan zijn dat je samen met andere natuurliefhebbers de safari maakt. Zij leren hoe te spotten en alle ins & outs van het dierenrijk.


Bushwalk
Wil je eens ervaren om in the bush te wandelen met een Ranger?
Dit is ook mogelijk! Wij regelen deze walk voor je. Je wordt opgehaald @ Mhofu, dan rijd je naar een concessie in het KRUGER NATIONAL PARK. Om vervolgens in een super de luxe lodge te worden ontvangen met koffie, thee. De Ranger, die wij persoonlijk al jaren kennen, is meer dan 20 jaar in dienst geweest van SAN Parks. Hij geeft uitleg waar je op moet letten maar vooral genieten. Je leert lettelijk in de bush veel van de natuur, de flora en de fauna. Je rijdt met deze Ranger and een tracker naar het gebied waar je gaat wandelen. Na de wandeling is er een luxe 3-gangen lunch (in deze provincie is dit een uitzondering) en om vervolgens weer terug te rijden, door het Kruger Park naar Mhofu. Vroeg op! De trip ernaar toe en terig naar Mhofu is een gamedrive op zich!